יום עיון: קווים מנחים לרמת אבטחת איכות נדרשת מעסקי הסעדה
איגוד לשכות המסחר בשיתוף עם משרד הבריאות ואיגוד שירותי הקייטרינג מזמין אתכם ליום עיון בנושא: שיתקיים ביום ג' 31.1.2017 בשעה 9:00 בבית לשכת המסחר, קומה 1.
יום העיון מיועד לעסקי הסעדה הטעונים ברישיון ייצור של משרד הבריאות, למנכ"לים, מנהלי אבטחת איכות/ מבקרי איכות, מנהלי מטבחים מרכזיים, מנהלי אזורים.
סדר היום:
9:00-09:30- התכנסות
09:30-10:15- קווים מנחים לרמת אבטחת איכות נדרשת מעסקי הסעדה
שי חן, M.Sc., מתאם פיקוח ארצי, שירות המזון הארצי
10:15-11:00- מערכות אבטחת איכות בעסקי מזון, אינג' חנה מרקוביץ'
מהנדסת מזון ראשית (תנאי יצור נאותים), שירות המזון הארצי
11:00-11:30- סקירה על החוק החדש - חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון)
ומשמעויותיו על בתי עסק בתחום ההסעדה
שי חן, M.Sc., מתאם פיקוח ארצי, שירות המזון הארצי
11:30-12:00- שאלות ותשובות
פרטים נוספים בקובץ המצורף
ההשתתפות הינה ללא תשלום, אולם מחייבת הרשמה מראש.